Іменний браслет – оригінальний подарунок з гарантією задоволення

Іменний браслет – оригінальний подарунок з гарантією задоволення

Браслет з іменем або словом-мотивацією 

“Хочеться чогось простого і в одночас оригінального. Символічного і душевного!”

Клієнт Тетяна

Бажаєте мати стильний аксесуар, який відображатиме вашу особистість? Ми виготовимо браслет з вашим іменем або словом-мотивацією на одному з 8 кольорів. Такої прикраси не буде більше ні в кого! 

Ми декілька років працювали в сфері персоналізованої ювелірної біжутерії, надсилаючи свою продукцію клієнтам у Північну Америку і співпрацюючі із дизайнерами і виробниками зі всього світу. І ми помітили, що на українському ринку не вистачає якісних, доступних і просто красивих іменних прикрас. 

Тож ми створили браслети Поваба естетичні, яскраві, оригінальні браслети із позолоти, в універсальному розмірі, які чудово пасують під будь-який стиль.  Ці прикраси виготовляються українським майстринями для українських клієнтів. І найважливіше, попри фірмовий дизайн і професійне виконання, сенси і глибокий зміст прикрасі надаєте саме ви. Цей сенс закладається ще до створення браслета, у ваших думках та мріях. Чи то ім’я або ініціали, слово-оберіг чи слово-мотивація – ми втілимо його у прикрасі з пошаною і майстерністю.

Якщо з якихось причин вам не сподобається отриманий браслет, ми готові переробити його.  Завдяки цій опції браслети Поваба чудово підходятьу якості подарунка для дівчинки, дівчини, жінки.

Не гайте часу на пошук ідеального аксесуару чи подарунка, замовте свій особистий браслет вже зараз! Досить платити за чужі сенси, створіть їх самі! 

Гарантія задоволення

Іменний браслет - ідеальний подарунок дівчині, адже ми гарантуємо задоволення від вашого сюрпризу. Якщо браслет Поваба з якихось причин не сподобається, ми переробимо його власним коштом. Ми єдині на ринку іменних прикрас, хто пропонує змінити колір, довжину або надпис вже виготовленого браслета*. Деталі послуги за посиланням.

  • Характеристики

    •  Довжина браслета 15 см+5 см подовжувача. За бажанням замовника, довжина може бути збільшена або зменшена.
    • Матеріал шармів-літер та застібки латунь із позолотою 14К.
    • Застібка - лобстер.
    • Висота літер – 9 мм.
  • Кольори

    Ми виготовляємо прикраси на замовлення тільки після 100% переплати.

    Оплата здійснюється за реквізитами на рахунок ФОП в Приватбанку тільки після підтвердження замовлення нашими менеджерами.

  • Слово

     Ми виготовимо браслет зі словам до 9 літер. Можемо виконати будь-яке слово англійською або латинецею. Є певні обмеження щодо слів, виконаних кирилицею. Зокрема, ми можемо виготовити браслет кирилицею лише з літерами А,В,Г,Е,И,І,К,Л,М,Н,О,Р,С,Т,Х,Ь,Я.

  • Пакування

    Кожен браслет надсилається в елегантній подарунковій коробочці.

    *Пакування може несуттєво відрізнятись від пакування на зображенні.

1 of 4

Contact form

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label